top of page

Weekly charts - Uke 18

Det er fortsatt en tøff periode i aksjemarkedene. I går hadde vi FOMC møte som kan føre til at svingningene i markedet blir stor de kommende dagene. Det er derfor veldig viktig å bruke "tighte" stop-losser om du vil prøve deg på "swing-trades"


Det ser fortsatt ut til at råvarer er den sterkeste sektoren, i ukens prisgrafer viser vi til to finansielle produkter innen dette segmentet.


Første instrument ut er:

ProShares Ultra Bloomberg Crude Oil - UCO

Kilde: Tradingview.com


Instrumentet har laget en fin base etter solid oppgang tidligere i år. Momentindikatorene er nedkjølt og begynner å bli klare for en ny reaksjon. Den ligger fint over SMA 20 og SMA 50.


 

4-timers chart av samme instrument:

Kilde: Tradingview.com


Her ser vi basen med flere detaljer, i denne tidsrammen ser det ut som at MACD indikerer utbrudd og videre oppgang.

Neste instrument ut er:

Teucrium Wheat Fund ETV - WEAT

Kilde: Tradingview.com


Dette instrumentet har også laget en fin base etter solid oppgang tidligere i år. Momentindikatorene begynner å bli nedkjølt, men MACD viser enda ikke til endring av karakter. Instrumentet ligger fint over SMA 20 og SMA 50, rett ved bruddlinje.


 

4-timers chart av samme instrument:

Kilde: Tradingview.com


Her ser vi basen med en lang konsolidering innen for "rangen". I denne tidsrammen er MACD nær ved et bunnpunkt, kan være verdt å følge med om den snur opp og bryter ut.Ønsker du å lære mer begrepene vist over, samt metoder for å finne slike aksjer selv? Ta gjerne en kikk på vår nettside.


 

Disclaimer:


Det som blir presentert over er ingen finansielle råd eller tips. Vi er bare en uavhengig blogg der skribenten viser aksjer som viser teknisk styrke i dagens marked.


60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page