top of page

Weekly Charts - Uke 17

Vi er inne i en tøff periode for aksjemarkedene, og det er vanskelig å finne sterke aksjer med gode "setups". Denne uken prøver vi oss med to aksjer som ser ut til å være i en konsolideringsfase med såkalte "flagg" formasjoner. Første aksje ut denne uken er: Pine Clipp Energy - PNE

Kilde: Tradingview.com


Aksjen har skapt stort moment til oppsiden og ligger fint over SMA20/50. Etter overopphetede momentum-indikatorer holder den nå på å bygge en konsolidering før en eventuelt videre oppgang. Vi ser tegn til synkende volum under denne pågående konsolideringen.


 

4-timers chart av samme aksje:

Kilde: Tradingview.com


Her ser vi at RSI og MACD begynner å nærme seg klar for en ny reaksjon til oppsiden. Vi ser klare tegn til at det er få selgere under denne konsolideringsfasen ved synkende volum.


Neste aksje ut denne uken er: Comstock Resources - CRK

Kilde: Tradingview.com


Aksjen har lignende karakteristikk som første aksje, og ligger fint over SMA20/50. Her har vi også overopphetede momentum-indikatorer, der aksjen holder på å bygge en konsolidering for å hente styrke. Vi ser antydninger til synkende volum under denne pågående konsolideringen, men det er ikke like tydelig som med aksjen over.


 

4 timers chart av samme aksje:

Kilde: Tradingview.com


Her ser vi at RSI og MACD fortsatt har nedadgående trend, som er en naturlig avkjøling av momentumet aksjen har hatt under forrige stigning.

Som de fleste har fått med seg, er vi inne i en vanskelig periode for aksjemarkedene. Det er derfor veldig viktig å bruke "tighte" stop-losser om du vil prøve deg på "swing-trades"


Ønsker du å lære mer begrepene vist over, samt metoder for å finne slike aksjer selv? Ta gjerne en kikk på vår nettside.

 

Disclaimer:


Det som blir presentert over er ingen finansielle råd eller tips. Vi er bare en uavhengig blogg der skribenten viser aksjer som viser teknisk styrke i dagens marked.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle