top of page
Møterom

OM
OSS

Den finansielle verden kan være kompleks, det er ikke alltid like lett å forstå seg på alle begrepene og teoriene som finnes.

 

Vi i Sans For Finans har et ønske om å bidra i dette emnet, med å samle mest mulig informasjon på en side.

Det finnes mange forskjellige aktører som bidrar med informasjon innen finans. Målet vårt er å dekke det de fleste lurer på uten at leser skal måtte betale dyre dommer for det. Vi har derfor ingen betalingsmur eller tjenester som krever betalende abonnementer. Våres inntektskilde kommer derfor fra reklamering. Vi håper at de som er fornøyd med innholdet unngår å bruke «ad-blocks», og bruker våre affiliate linker.

 

Kjenner du noen andre som kan ha nytte av å lese informasjonen som tilbys på nettsiden? Henvis dem gjerne til våre spesifikke sider eller blogginnlegg.

det finnes masse informasjon om oss for vi er om oss og der finner du alt om oss

Forbedring og spørsmål
 

Vi ønsker alltid å forbedre oss. Ta gjerne kontakt via vårt skjema om det er et tema du ønsker at vi skal dekke i fremtiden, om har annen nyttig informasjon eller har spørsmål relatert til innholdet på siden.

Abonnering på nettside og blogg
 

Det kommer jevnlig nye sider samt blogg-innlegg fra oss. Meld deg gjerne på vårt abonnerings-skjema nederst på siden for å få en mail når det kommer nye sider eller vi gjør et nytt blogginnlegg.

Sosiale medier
 

Visste du at vi har en Twitter konto? Følg oss gjerne der også via denne linken, eller ved å klikke på ikonet nederst på siden.

Vilkår for bruk
 

Vi gir ingen anbefalinger eller ekspertråd. Nettsidens innhold representerer skribentens personlige meninger og er kun ment som en informativ side innen finansielle tema. Noen lenker på nettsiden går til nettsider som ikke kan kontrolleres av Sans For Finans, vi er ikke ansvarlig for dette innholdet.

 

Feilaktig bruk av innholdet kan medføre til tap innen finansielle investeringer. Det forutsettes derfor at besøkende har lest og godkjent informasjonen på denne siden. All bruk av informasjonen som tilbys skjer med egen risiko. Vi fraskriver oss alt ansvar for resultater som leser får ved å benytte seg informasjonen som er presentert på www.sansforfinans.no

Vilkår for bruk
bottom of page